Téma: Prostě není dost čas [vložil(a) Kaoru]

ikonka
Předmět: RE(11):[čas?] | [2234]
Vložil(a): Zapli, dne 20.11.04 v 21:03 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
tak.už sem na to přišel-na foru se řeší jenom forum samé , vždycky k němu fšechno sklouzne , ted sem vás prokouk:)a jak to tady tak čtu , tak sem asi fakt hodně velký flákač , protože , když něco nestihnu , taks i nejspíš říkám , tak co no , nestih sem , nějak to dopadne --- přístup ,,a po nás potopa ´´ ---pozůstatek socialismu --- odbočka k listopadu ´89 a je to:)ehm a ono to vždycky NEJAK dopadne:)
ikonka
Předmět: RE(10):[čas?] | [2216]
Vložil(a): Endlife, dne 12.11.04 v 21:42 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
tak, dlouho jsem tu nebyl, tak postupně..

[2186] wikih> neřekl bych, že tu někdy bylo 20 lidí, kteří by mluvili. a n<20 nejsou desítky :) fóra by měly být obsazeny lidmi, jenže cílovka tohohle fóra je a) asi malá b) těžko oslovitelná *)

[2184] kaoru> když je filosofie pseudověda, tak dnešní teoretická fyzika určitě taky ;)

[2183] klíčník> yeah, taky myslím, že sleep-posty fóru nepřispívají. je to jako házet do moštu shnilá jabka, aby ho bylo víc.. dík, žes to tu řekl :)

[2187] terka> nemyslím si, že by fórum vždycky nějak zvlášť žilo, ale taky si nemyslím, že by nebylo naprosto k ničemu jako tu někteří nadhodili /to bych se s tím nepatlal a dávno to už tady všechno smazal (ne, že bych v poslední době neměl párkrát chuť)/. ale zapírání mrtvoly vlastním tělem je v tomto případě poněkud nesmysl, takže si kdyžtak šetři energii..
jé, budeš mít compa doma? hezké..
ad podnebí - se mi nemusíš omlouvat, podnebí JE furt dokola. kdybych řekl, že píšu sám pro sebe, tak to pravda není, ale píšu si rád; opravdu mi nevadí, že to někoho nebaví.
ad přehlednost tvého příspěvku: odstavce by neškodily

- - -

a k tématu.. nedostatek času.. zjišťuju, že mám nedostatek času proložený 'zbytečnými půlhodinami'. aktuálně je mou hlavní životní náplní práce, takže se snažím dělat dobře a co nejvíc, takže času mi mnoho nezbývá. jelikož jsem se nikdy neučil, tak ve škole mi to příliš nevadí.

můj program se moc na denní shrnout nedá, spíš je týdenní, takže bych to mohl nějak rozebrat.. třeba mi to nějak pomůže :) čísla jsou hodiny
pondělí = 6.30 - škola - 15/16 - práce - 23 - bonusy před spaním - 0.30/2
úterý = 6.30 - škola - filmák - 17.50/19 - práce - 23 - bonusy před spaním - 0.30/2
středa = 6.30 - škola - 16 - domů (tady je jedna ze zbytečných půlhodin - jsem doma dlouho, ale ne dost, abych stihl něco udělat) - 19 - náboženství - 22 - bonusy přes spaním + něco, co pořtřebuju udělat - 0.30/2/(případně kolik potřebuju - ve čtvrtek je bazén, ze kterého bolí oči, tak přes odpoledne můžu očním odpočinkem nahradit tuhle noc :))
čtvrtek = -/6.30 - škola + bazén - 16 - splácení spánkového dluhu nebo cokoliv - 23 - bonusy..
pátek = 6.30 - škola - 14 - návštěva u kamaráda - 19.00 - pokusy o práci - 23/24 - spánek..
v sobotách a nedělích je můj program nepravidelný, tak na to kašlu..

v programu chybí samozřejmě jakékoli dorbné činnosti, ale na to kašlu.. a taky tam chybí spousta dlaších zbytečných půlhodin, které jsou celkem nevyplnitelné smysluplnou činností..

ale nechci tímto říkat, že si stěžuju, zcela dobrovolně jsem si tento osud vybral a aktuálně mi to celkem stačí k nějakému tomu pocitu vlastní užitečnosti.. nakolik je to dlouhodobé, to nevím ;)

je ztrátou času přemýšlet o nedostatku času? nevím, zatím mi přijde, že v rozumné míře není. proto už raděj rychle dopíšu a zase půjdu něco provést :)
ikonka
Předmět: RE(9):[čas?] | [2210]
Vložil(a): Bestie, dne 12.11.04 v 19:05 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
Nejlepší pokec? Kdy ? :)
A aktivních lidí dobře uznávám jseš sama :)
A to stou jednou výjimkou mi nějak nedochází - a jestli je to k aktivitě tak Velentine <3 nějakou dobu neuvidíte :-/
ikonka
Předmět: RE(10):[čas?] | [2205]
Vložil(a): TERKA:_, dne 12.11.04 v 15:37 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
No vidíte, a hned je tady 1 vyjímka:)
ikonka
Předmět: RE(9):[čas?] | [2203]
Vložil(a): Valentine <3, dne 11.11.04 v 20:42 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
No já si teda myslím ,že třeťák je o hodně pohodovější než druhák. Proč? Nevím mám víc času na věci které mě baví :) <3
ikonka
Předmět: RE(8):[čas?] | [2187]
Vložil(a): TERKA:_, dne 11.11.04 v 13:57 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
Tak jsem tady!!! :) Váš vymodlený zázrak se rozjíždí:). Za prvé: moc se omlouvám, že jsem tu dlouho nebyla, ale nemám počítač a v IC mě k němu už měsíc nikdo nepustil:( Ale zpět k zázraku: Matka se rozhodla ,že si koupí nový počítač a ten starý nám dá domů. Je to sice hrozná šunka, ale psát se na tom dá a připojení jsme, takže vyčkejte a přijde doba, kdy tu budu každý večer rozvíjet filozofické debaty na jakékoliv téma. Kaoru díky za připomenutí, byly to zatím nejkrásnější časy mého krátkého života.Teď je to taky fajn, ale bylo to tenkrát přece jen lepší:). K času: Tvrdí se, že druhák je nejlehčí ročník a já myslím, že na tom něco je. Tolik učení co mám teď jsem neměla za celou dobu devíti let na základce. Nemyslím, že by se nedostatek času dal napravit správným rozvrhnutím harmonogramu. Abych stihla aspoň to co musím, což je učení a pes, musela jsem si všechno perfektně rozvrhnout. V mém programu se najde tak 15ti minutová pauza. A co knížky a dobré filmy (tím je myšlen nejen filmák, ale i třeba Král tančí což prý má být ve středu na 2 v 8 večer. Dívejte se je to boží!!!) a muzika a malování a vyšívání a sport??? Nic !!! Prostě nemám čas ! Dokonce ani na to válení se v posteli což pro mě ztráta není mi žádný time nezbývá. Chodím spát v 1 a vstávám v 5. Musím říct, že se ale tenhle rok věnuju celkem dost psům. Nejen tomu svojemu s kterým jsem začla dělat agility ( pro neznalce tak jako je parkur pro koně tak je agility pro psy. tzn překážky a tunely a slalomy a kruhy a to vše v co nejrychlejším čase) a stále chodíme na cvičák, ale už i vedu svou skupinu psů, kde radím majitelům co a jak a teď jsem začla připravovat jednoho psa na zkoušky místo majitelky, protože je úplně marná a on je moc šikovný a má na to . Jen ho musí správně vést, což ona neumí a tak to dělám já:). Mám s ním vysoké plány ohledně loveckého výcviku a u svého psa ohledně agility a to chce tréning. Taky jsem začla na vsetíně vést kroužek o psech pro děti tak kolem9 až11 let.Tkže shrnuto: středa-agility,čtvrtek-Haf klub,sobota celý den agility ,a neděle dopoledne příprava Bena na OVVR a cvičák. Zbytek škola:). Není toho málo, ale dřív jsem toho stíhala víc:)Další věc je MGV forum neumírá. Tobyste ho museli zabít a to já jako dobrá kmotřička víla nedovolím:) Endlife jsem při tobě:) Dalším tématem se klidně můžou stát seznamy Vánočních dárků, páč já sice už tři A4 mám, ale inspirace není nikdy dost. Tak pište a pište a raďte:)Ty BESTIE!!! Tady byl ten nejlepší pokec co můžeš na netu potkat a ještě tady taky bude. Jen co dostanu přístup k compu:). Podnebí taky nečtu, ale je to spíš proto, že mi příjde stále stejné. Sorry Honzo.Jo a taky promiňte tu nepřehlednost tohoto tohoto přízpěvku. aspoň si po dlouhé době procvičíte oči a hlavu.Jo a k počtu aktivních lidí : A CO JSEM JÁ??? Za kolik mě označíš osob??? srdce Miluju vás všechny!!! srdce
ikonka
Předmět: RE(7):[čas?] | [2186]
Vložil(a): Wikih, dne 07.11.04 v 21:40 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
To Klíčník: Na tom, že e-fóra jsou pro desítky příspěvkářů určitě něco je. Ale v jednu dobu tady takových 10-20 aktivních lidí bylo a dnes jsou fuč :-/
ikonka
Předmět: RE(5):[čas?] | [2184]
Vložil(a): Kaoru, dne 07.11.04 v 18:17 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
4Bestie: Na filosofii? NIKDY!
Ještě by se ze mě stal pseudovědec :D

A nebu se registrovat při vstupu aby bylo vidět kdo je On - páč mě irituje když vidím že tu je ještě někdo a já nevím kdo :/
ikonka
Předmět: RE(6):[čas?] | [2183]
Vložil(a): Klíčník, dne 07.11.04 v 18:05 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
->Wikih
Třeba se tu nemluví o ničem ,protože e-fóra jsou většinou koncipované na desítky příspěvkářů. No a tady se většinou baví tři, čtyři lidi a tak když jeden dlouho nepřijde tak diskuse usne a za jistou dobu téma "vychladne" - to je celé.
Takž by byl lepší chat - ten tu je ale permanentně na něm nikdo není ;( ,

...A taky by nebyla špatná možnost přispívat bez registrace *)

...No a možná nebavit se neustále o tom ,že není o čem se bavit(a jiné podobné Sleep-posty).
ikonka
Předmět: RE(6):[čas?] | [2182]
Vložil(a): Bestie, dne 04.11.04 v 21:42 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
Ne schvalne řejkněte jestli tu bylo nějáké ucházející téma o které se dalo bavit. Znám odpověď: "Ne nebylo!". A proč? Protože s lidma se kteryma se chci byvit se můžu bavit ve škole tak proč bych lezl ještě sem?
/*Toto je vyjimka pac nemam co delat na netu*/
ikonka
Předmět: RE(5):[čas?] | [2181]
Vložil(a): Wikih, dne 04.11.04 v 21:07 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
Jo a votom to je
O čem se můžou lidi, které spojuje to, že jsou z gymplu a jsou mladí (většinou) kecat? Dalo by se říct, že o čemkoli. A proč se tedy o ničem nemluví? Jen se trochu plká o tom, o čem budem "diskutovat"... A já tady píšu blbosti a žádnou odpověď na své otázky či dokonce nové téma
ikonka
Předmět: RE(4):[čas?] | [2180]
Vložil(a): Bestie, dne 04.11.04 v 20:44 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
Já bych řek ,že tu vlastně nikdy nebylo o čem kecat. Buď se tu točí politika nebo něco co se týká jen někerých tříd. Prostě tu není nic co by mě (a myslím ,že to platí pro víc lidí) zajímalo :-o.
Jo a taky jsem čet původní téma co psal Kaoru. Teda četl, já ho čet jen jednou a to mi stačilo. Od té doby si říkám ,že byl jsem mladistvým intelektuálem je docela dobrý dokument :)
->Kaoru: Nechceš ty náhodou jít na filosofii ,že ne?
ikonka
Předmět: RE(4):[čas?] | [2179]
Vložil(a): Soooc, dne 04.11.04 v 18:17 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
Chtělo by to nejakou statistiku kolik lidí si tenhle téma přečetlo :( Myslím že foru už pomůže jen zazrak :( Chce to kaoru 2 :)
ikonka
Předmět: RE(3):[čas?] | [2178]
Vložil(a): Wikih, dne 03.11.04 v 20:53 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
mohli bychom pomalu přemýšlet, který den budeme vzpomínat na umrtí MGV fora. Upřímnou soustrast rodičům, tedy Endlifovi ;(
ikonka
Předmět: RE(2):[čas?] | [2177]
Vložil(a): Zapli, dne 02.11.04 v 20:37 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
príjde mi to (uch mě nějak všechno přichází a to nejdulezitejsi OBCHAZI:)) , ale nikdo NEMEL cas a zastavil ses tady?kam tohle spěje...?Jo ještě mě napadlo , že kdo chce , čas si najde a kdo ne , ten za to nestojí , at už je TO cokoliv...:)Mějte se krásně , nádherně báječně , já jdu spinkat...kde je na to nějaký smailík?:)
ikonka
Předmět: RE(1):[čas?] | [2176]
Vložil(a): Zapli, dne 28.10.04 v 19:10 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
ehm...a?dočet sem do konce...já se den ode dne poflakuju a mrhám časem a většinou nad tím nepřemýšlím--->a jak je mi krásně!nemít čas je blbost , den má 24 hodin a že by se tam nejaká skulinka nenašla?to bude tím špatným rozvrhnutím a tím , že člověka nenapadá jiná výmluva , než že ,,nemám čas , někdy jindy...´´:)ach , uspěchaná doba:(
ikonka
Předmět: RE:[čas?] | [2175]
Vložil(a): Wikih, dne 25.10.04 v 19:22 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
No tohle vypadá docela slibně, každopádně k tomu má každý co říct. I kdyby prohlásil, že má času dost :D . Ale takového člověka neznám

Špatně rozvržený čas - přesně to mám taky a potřeboval bych nějaký návod jak to změnit :-/ Ale asi to jde s věkem, metodou pokus omyl.

Já si naopak myslím, že jen tak ležet na posteli a přemýšlet je ztráta času, ale boužel jsem se zatím nenaučil toho držet. Stejně člověk nic nevymyslí a spíš se ve svých problémech jen zahrabe. Nebo si dokonce vymyslí vlastní a dostane depku. Kdyby se mi vždycky podařilo hned po přijítí ze školy začít něco dělat a ne se jen půl/celou hoďku poflakovat...

Navíc celý nedostatek času je jen o prioritách. Nečtu Endlifovo Podnebí, protože nemám čas-je to hrozně dlouhé. Ale je to jen blbá výmluva, kdybych chtěl a zrušil nějakou jinou činnost...
ikonka
Předmět: čas? | [2174]
Vložil(a): Pujinka, dne 23.10.04 v 20:48 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
Dočetla jsem až do konce!
Mam dotaz : Neni vlastne ztrata casu (toho, ktereho neni dost) zabyvat se tim, ze je ho malo?
Chtela bych rict, ze si nemyslim, ze je spatne jen tak lezet na posteli a nic nedelat. V takovych chvilich se clovek zastavi a srovnava si v hlave vse, co se udalo... Muzou mu dojit souvislosti, kterych si ve shonu kazdodenniho zivota ani nevsiml. Nebo jen proste nacerpava silu do dalsich cinnosti. Ztratou casu povazuju mnohe jine cinnosti... Jako treba vysedavani u pocitace - takze bych uz radsi mela jit delat neco smysluplneho ...
ikonka
Předmět: Prostě není dost čas | [2173]
Vložil(a): Kaoru, dne 23.10.04 v 18:51 | Odpovědět  Vymazat  Upravit
Prostě není dost času (Podívejte se v2.0?)

To bylo tak:

kyticka 10.12.2003 v 9:45 se na Foru objevil thread (dnes již téma) "Podívejte se" podepsaný neznámou entitou: Kaoru. A ještě ten den se v tom samém tématu objevila odpověď. Od TERKY.

TERKA:_Ty jsi hodně filozoficky založená osůbka, že? To je dobře tihle lidi jsou super na pokec. - 10.12.2003, 13:22

kyticka 12.12.2003 pozdní večer (22:15) - V tématu Podívejte se diskutuje 5 lidí, nachází se tu 10 příspěvků ,které dohromady obsahují 15 467 znaků. To bylo celkem neočekávané, vzhledem k celkové naivitě a "slabosti" příspěvků. Každopádně tohle téma přišlo v hodně zajímavé době a taky tehdy na fóru nebyla ani noha &#8211; jako těď.

EndlifeJé, tohle je krásný thread :) Nevím, nakolik jsem schopný teďka odpovědět, zítra je kolona a já jsem dosti mimo, myšlenky lítají kolem, ale vůbec je nechytám :) - 12.12.2003, 21:56

kyticka 18.12.03 - 08:28Fórum šplhá Top-listem vzhůru, díky jednomu tématu ve kterém se děje opravdový brainstorming. Témata jsou opravdu všmožná: Andělé, styl hry Ping-Pongu, "hvězdáři", Miroslavové a jejich vztah k alkoholu, pozdravy(En taro Adun Zutt:)), zábava, drogy, kolona a taky neustálé vyzývání ostatních čtenářů fóra ,aby se připojili. Protože nyní v tomto tématu bylo napsáno více jak 40 000 znaků diskutujících není víc jak deset.

Kaoru: Jinak jsem se dnes dozvěděl ,že někteří lidé přišli celé přečetli (pravděpodobně tiše) zhodnotili a pak odešli. Ještě jednou a naposled (no to ani ne) zají mají mě názory všech (hlavně negativní odůvodněné). - 16.12.03 v 20:55

kyticka 23.12.03 - 19:32Zatím nebylo dne kdy by se v tématu Podívejte se neobjevil aspoň jeden příspěvek. Celé téma čítá něco kolem šedesáti příspěvků celkově o cca pětaosmdesáti ticích znacích. Taky byl vyhlášen hon na Kaorua s zatím jedním úspěšným lovcem - ostatní neměly ani ponětí. Proč asi?

Kiros: Ješťe bych chtěl říct že Kaoru je moje nejoblíbenější postava z NGEéčka a jinak bych s chtěl zeptat kdy býváš na ICQčku. -18.12.03 v 18:31

Kaoru: 4 Kiro-kun: Zede mám tu další mouchu(nechci děsit):). Konečně se dostavil i druhý Otaku. - 18.12.03 v 19:31

A dál už jen stručněji

kyticka Po zimních prázdninách: Na Fóru je více živo než kdykoli dřív ale příspěvky se po nějaké době už neobjevují každý den ale silně náhodně. Prostě není dost času . Taky se velmi velmi pozvolna objevují noví členové Fóra.

kyticka Jaro 2004: Kaurovy příspěvky ztrácí na kvalitě (případně jsou sebe kriticky stahovány), je nedostatek témat k rozhovoru a celé Podívejte se klopýtá. Až po nějaké době je celé sebekriticky smazáno přestože jak jediné Téma se přiblížilo k hranici 150 příspěvků a mnoho lidí vyneslo na přední příčky v hodnocení aktivity přispívajících :)

kyticka kyticka kyticka Toto všechno se stalo v době před rokem ,která se až neuvěřitelně podobá té která je teď. A přestože už nebude takový jako býval, zakousl se teď Uroboros do svého ocasu. kyticka kyticka kyticka

No možná není tak stejná doba: amíci chytli Sadama, premiér to s námi myslí upřímně a už nejsou taneční ale já se asi nijak výrazně nezměnil a minimálně pořád když něco píšu na chatu/fóru/ICQ po 22. hodině tak z toho vyleze něco jako příspěvky na bývalém Podívejte se nebo pokec o smyslu existence s Endlifem na ICQ v 23:30 :)

Přemýšlel jsem jaké téma nahodit na úvod nového threadu - ty které šly se v tom minulém probraly, těm které nešly zůstal jako vždy otevřený konec, oběd v jídelně stejně málo komu chutná a sny o kterých by se dalo mluvit se mi už snad ani nezdají :). Inspiraci jsem v dostal až v hodině chemie ,když při hlasitém vykřikování o tom ,že nebude čas se na písemku naučit ,že jsou mraky jiných hodin v podobném termínu, prohlásil p.prof Metelka s nemizejícím úsměvem na tváři : "To je věc ten gympl, co" :). Hodně lidí si stěžuje ,že prostě není dost času na ... (tam kde jsou tečky dopisujte *)). Mě osobně se nezdá ,že bych měl volného času málo ,jen ho mám špatně rozvržený protože poslední dobou buď dělám tři věci najednou a nebo naopak často & dlouho čekám na autobus který třeba jede až za pul hodiny nebo jen tak ležím na posteli/na zemi v pokoji s absolutní nechutí cokoliv dělat. Kdybych si takový čas mohl "půjčovat"; když se to hodí bylo by to úžasné :). Takhle to vidím já ,ale vy to víte jinak ,takže pokud nějaký odvážlivec se dočet až sem: pište svoje názory, a pokud vás napadne ještě nějaké jiné téma - sem s ním :)

Kaoru Nagisa

PS: přemýšlel jsem jestli nezměnit nick a nejít do toho znovu anonymně ,ale to by se vší pravděpodobností už nebylo ono *).


Podnebi.wz.cz